Beskrivning

Beskrivning av Svedjebacken

 

Det finns idag inga bilder på sovrummen då två av dem håller på att renoveras och ett skall möbleras om. Planen är att de skall vara klara senast den 27 juni och då kommer bilder på dem att läggas ut på webben.

 

Sovrum 1: 9,3 kvm

Sovrum 2: 9,0 kvm

Sovrum 3: 7,0 kvm

 

Sovrum 1 och 2 ligger på nedre våningen och sovrum 3 på övervåningen (entréplan).

 

Entréplan:

Det är på detta plan du stiger in i hallen där det finns gott om plats för skor och ytterkläder. I en öppen planlösning finns kök, matrum, vardagsrum samt trappan centralt som går ner till andra våningen. I söderläge ligger sovrum 3 och på entréplan finner du även ett badrum med toalett, handfat och dusch. Badrummet, som är renoverat 2013, har värmegolv så att det året runt finns en behaglig känsla när du går på golvet.

I köket ingår en hel del så titta gärna under Vad ingår när du hyr huset för mer information.

För att komma åt övre uteplatsen (den bästa enligt mig) och grillmöjligheter så använder ni entrédörren. På motsatt sida på samma plan har ni en balkong med tak och markis.

 

Nedre våningen:

Här finns ytterligare två sovrum med ett litet allrum emellan. Gemensamt har man ett badrum med toalett, två handfat samt en dusch. Även detta badrum är renoverat 2013 i samma stil som det på entréplan. Gott med utrymme är det i tvättstugan som innehåller två tvättmaskiner, en torktumlare och tillräckligt med utrymme för att hänga upp den rena tvätten. Intill tvättstugan finns ytterligare ett rum där det finns en del garderober och ett kontor om man vill sitta och arbeta eller bara koppla upp sig mot internet. På nedre våningen finns även ett förråd och ett sovrum som kommer att vara stängt för dig som hyr.

Vill ni komma ut på altan, med direkt access till trädgården och studsmatten mm, så finns det en utgång även på detta plan.

 

Trädgården:

Tomten på 711 kvm är mysig och insynsskyddad med en hel del trevliga växter och uteplatser. Tomten ligger på en höjd så den är väldigt skyddad och på baksidan är det i stort sätt helt insynsskyddad. Det finns tre uteplatser att tillgå och det är bara att flytta runt utemöblerna efter behov och önskemål. Det finns en större grill att använda samt kol (1 säck) som du kan nyttja.

Utsidan

 

Känn friheten med att ha en insynsskyddad tomt.

 

Med tre olika uteplatser och en balkong kan du utnyttja alla timmar som solen är uppe. Den fina tomten på ca 700 kvm är insynsskyddad och ligger på en liten höjd med utsikt över Askim

Läs mer

Insidan

 

Det är viktigt med trivsel och att kunna ha lugn och ro när man vill.

 

Det finns två våningar med en öppen planlösning för kök, vardagsrum och trappa. Ett av sovrummen finn på övervåningen och två en trappa ner. Du har även tillgång till två nyrenoverade badrum.

Läs mer

Din guide

 

Här kan du hitta all viktig information du behöver före och under din vistelse.

 

 

Boka detta hus!

 

 

För att säkerställa en säker bokning och betalning så använder vi oss av Airbnb. Vi har även booking.com som ett alternativ. Här hittar ni även de villkor mm som gäller.

 

airbnb.se

booking.com